W dniach 17-18.04.2018 r. w Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się trzecia edycja targów Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Drugą edycję wydarzenia rozszerzyliśmy dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór tej inicjatywy skłania nas do jej kontynuacji podczas Mazury HoReCa 2018.
Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2017 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami.
Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Oprócz kolejnych edycji „Master Challenge”, „Drób na Polskim Stole”, „Gęsina w Restauracji” podczas trzeciej edycji wydarzenia pojawi się także nowy konkurs kierowany do Kół Gospodyń Wiejskich z całej Polski. Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Marszałek objął ponadto swoim patronatem Strefę Regionów, w której pojawią się najlepsze regionalne i tradycyjne produkty.
Wstęp na targi Mazury HoReCa 2018:
POBIERZ BEZPŁATNE ZAPROSZENIE NA www.expobilety.pl
BILETY DOSTĘPNE W KASACH EXPO MAZURY W DNIU WYDARZENIA: 10 ZŁ
Wejścia grupowe dla uczniów szkół gastronomicznych:
REJESTRACJA UCZNIÓW SZKÓŁ
tel. +48 605 850 977
Godziny otwarcia hal:
17-18 kwietnia 2018r. w godz. 10:00-17:00 (WEJŚCIE PRZEZ HALĘ NR 5)
Zakres branżowy:
Dodane komentarze:
Pon | Wt | Śr | Czw | Pt | Sb | Ndz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |