Wybierz język(polski)

Program FOOD-to-GO 2015

MOTYWY PRZEWODNIE
Deserowe inspiracje
Strefa tradycyjnych smaków Pomorza
Strefa bezglutenowa

GOŚCIE SPECJALNI
Diana Volokhova - finalistka programu „MasterChef”.
Tomasz Deker - mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier.
Jola Słoma & Mirek Trymbulak - autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +.

SEMINARIA
- środa, 4 lutego 2015

10.30-11.00 Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
"Bezglutenowo w restauracji, czyli jak przygotować restaurację do wprowadzenia produktów bezglutenowych do menu".

11.00-11.30 Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Glutenex Sp. z o.o., Krystyna Patelska
"Bezglutenowo nie znaczy niesmacznie".

11.30-12.30 Atelier Smaku Jola Słoma i Mirek Trymbulak
"Bezglutenowa kuchnia wegańska".

12.30-13.30 Tomasz Deker - Mistrz Cukiernictwa
"Słodkie inspiracje Tomasza Dekera"

14.00-14.30 Kochamoliwe.pl, Anna Machera
"Wartości odżywcze i zdrowotne oliwy Extra Vergin"

14.30-15.00 Quba Cafe Serwis
"Alternatywne, w stosunku do metod ciśnieniowych metody parzenia kawy"
czwartek, 5 lutego 2015

- czwartek, 5 lutego 2015

10.30-11.00 Quba Cafe Serwis
"Alternatywne, w stosunku do metod ciśnieniowych metody parzenia kawy"

11.00-12.00 Tomasz Deker - Mistrz Cukiernictwa
"Słodkie inspiracje Tomasza Dekera"

12.00-13.00 Diana Volokhova
"Smak Armenii - Desery"

13.00-14.00 SMARTEN
"Czy potrzebny jest PR w Hotelarstwie i Gastronomii?"

14.00-15.00 Gdziezjeść.info, Anna Dębska
„Obecna sytuacja rynku gastronomicznego. Jak odnaleźć się i zdobyć klientów w dzisiejszych czasach?”

Dodano: 2015-01-15

Galeria zdjęć

Kalendarium targowe

PonWtŚrCzwPtSbNdz
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Targi na mapie

Mapa Koszalin Szczecin Zielona Góra Poznań Wrocław Opole Katowice Kraków Rzeszów Kielce Lublin Warszawa Łódź Bydgoszcz Gdańsk Olsztyn Białystok Bielsko-Biała

Szukaj hoteli:


Od

calendar

Do

calendar

Komunikacja