MOTYWY PRZEWODNIE
Deserowe inspiracje
Strefa tradycyjnych smaków Pomorza
Strefa bezglutenowa
GOŚCIE SPECJALNI
Diana Volokhova - finalistka programu „MasterChef”.
Tomasz Deker - mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier.
Jola Słoma & Mirek Trymbulak - autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +.
SEMINARIA
- środa, 4 lutego 2015
10.30-11.00 Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
"Bezglutenowo w restauracji, czyli jak przygotować restaurację do wprowadzenia produktów bezglutenowych do menu".
11.00-11.30 Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Glutenex Sp. z o.o., Krystyna Patelska
"Bezglutenowo nie znaczy niesmacznie".
11.30-12.30 Atelier Smaku Jola Słoma i Mirek Trymbulak
"Bezglutenowa kuchnia wegańska".
12.30-13.30 Tomasz Deker - Mistrz Cukiernictwa
"Słodkie inspiracje Tomasza Dekera"
14.00-14.30 Kochamoliwe.pl, Anna Machera
"Wartości odżywcze i zdrowotne oliwy Extra Vergin"
14.30-15.00 Quba Cafe Serwis
"Alternatywne, w stosunku do metod ciśnieniowych metody parzenia kawy"
czwartek, 5 lutego 2015
- czwartek, 5 lutego 2015
10.30-11.00 Quba Cafe Serwis
"Alternatywne, w stosunku do metod ciśnieniowych metody parzenia kawy"
11.00-12.00 Tomasz Deker - Mistrz Cukiernictwa
"Słodkie inspiracje Tomasza Dekera"
12.00-13.00 Diana Volokhova
"Smak Armenii - Desery"
13.00-14.00 SMARTEN
"Czy potrzebny jest PR w Hotelarstwie i Gastronomii?"
14.00-15.00 Gdziezjeść.info, Anna Dębska
„Obecna sytuacja rynku gastronomicznego. Jak odnaleźć się i zdobyć klientów w dzisiejszych czasach?”
Dodano: 2015-01-15
Pon | Wt | Śr | Czw | Pt | Sb | Ndz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |