Serdecznie zapraszamy na nadmorską edycję naszych targów.. Odbywać się one będą we wtorek i w środę w godzinach od 10:00 – 17:00 oraz w czwartek od 10:00 – 15:00 w HALI MILENIUM, UL. ŁOPUSKIEGO 38.
Zapraszamy na spotkania z przedstawicielami firm działających w branży gastronomicznej, cukierniczej, piekarniczej i hotelarskiej oraz do skorzystania z bogatej oferty programowej. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy szereg pokazów, szkoleń, warsztatów oraz konkursów
Gastro-Hotel
• GASTRO-HOTEL to impreza, która odbywa się każdego roku w pięciu miastach Polski, słynących z wzmożonego ruchu turystycznego
W 2009 roku spotykaliśmy się z naszymi gośćmi w 5 różnych regionach Polski - na pomorzu – w KOŁOBRZEGU , na mazurach – w MIKOŁAJKACH, w małopolsce – w NOWYM SĄCZU, w kujawsko – pomorskim – w TORUNIU oraz na dolnym śląsku - we WROCŁAWIU.
W 2010 roku spotykaliśmy się z naszymi gośćmi w 5 różnych regionach Polski : w KOŁOBRZEGU, OLSZTYNIE, TORUNIU, RZESZOWIE oraz we WROCŁAWIU.
W 2011 roku Gastro - Hotel zaprasił do pięciu przepięknych regionów naszego kraju. Zagościliśmy w następujących miejscowościach turystycznych: w MIKOŁAJKACH, w KOŁOBRZEGU, w BIELSKO-BIAŁEJ, we WROCŁAWIU oraz w BYDGOSZCZY.
W 2012 roku Gastro - Hotel zaprasza do czterech przepięknych zakątków naszego kraju. Zagościmy w następujących miejscowościach turystycznych: w KOŁOBRZEGU, w MIKOŁAJKACH, w ZAKOPANEM, we WROCŁAWIU oraz w Karpaczu.
• Targi Gastro-Hotel są istotnym narzędziem promocyjno-handlowym, stwarzają platformę wymiany doświadczeń.
• Bardzo często stanowią okazję do znalezienia nowych partnerów i kontrahentów handlowych.
• W prowadzeniu hotelarsko - gastronomicznego biznesu te wyjątkowe targi to swego rodzaju wędrujące kompendium wiedzy o nowinkach branżowych.
• W jednym miejscu zbiera się branża hotelarsko-gastronomiczna aby poznać Państwa ofertę, atrakcje, nowości!
• To miejsce spotkań branży z klientami biznesowymi, możliwość osobistej relacji i współpracy z klientem.
SZCZEGÓŁOWY program targów w zakładce PROGRAM
SZKOLENIA DLA WŁAŚCICIELI OBIEKTÓW, BARMANÓW, POKOJOWYCH, KELNERÓW, KIEROWNIKÓW SALI I KUCHARZY:
- Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej
- Pokój hotelowy wraz z łazienką - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej
POKAZY:
* Carving – pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach Dariusza Ślusarczyka
* Barmańskie Show Krzysztofa Drabika
KONKURS:
<span style="\\"font-family:" arial;\\"="">* Kulinarna uczta GASTRO-HOTEL z Markiem Widomskim - Bałtycka Kuchnia Regionalna