W dniach 22-23 kwietnia 2017 roku odbędzie się w Zielonej Górze IV edycja Ogólnopolskich Targów Dobrego. Jak co roku impreza odbędzie się hali CRS przy ulicy Sulechowskiej 41.
Targi Dobrego Jedzenia są skierowane głównie do małych i średnich, lokalnych producentów jedzenia, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji swoich wyrobów. Podczas targów odbędą się warsztaty i pokazy w wykonaniu uznanych polskich autorytetów kulinarnych. W poprzednich latach prowadzili je m.in. Grzegorz Łapanowski, Tomasz Jakubiak, Robert Sowa, Maja Sobczak i Daria Ładocha.
Tradycyjnie zostaną przyznane trzy Lubuskie Złote Lubczyki czyli nagrody za najlepsze produkty Targów. W poprzednich latach otrzymali je: Gacjana, Eterno, Ekologia spod strzechy, Palce lizać, Qzko, Masarnia z Tradycją Dreszler, Smak Natury Marek Hałat i Gospodarstwo Rybackie Roberta Siudy.
Organizatorzy przygotowali miłą niespodziankę dla Wystawców wprowadzając w Regulaminie Targów promocję cenową za stoisko. Wpłata do końca października 2016, rabat 25% , wpłata do końca listopada 2016, rabat 20%, wpłata do końca grudnia 2016, rabat 15%.
Zakres branżowy:
Dodane komentarze:
Pon | Wt | Śr | Czw | Pt | Sb | Ndz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |