Druga edycja wydarzenia Mazury HoReCa odbędzie się w dniach 25-26.04.2017 r. w Expo Mazury w Ostródzie. Pierwsza edycja cieszyła się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, zgromadziła blisko 120 firm z branży hotelarskiej i gastronomicznej.
MAZURY HoReCa to:
- prezentacja szerokiej oferty produktów, akcesoriów, usług dla gastronomi i hoteli,
- spotkanie producentów, dystrybutorów, dostawców, przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy,
- okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.
Wydarzenie odbywa się w formule B2B opartej na krótkich spotkaniach biznesowych (tzw. Business Speed Date) wystawców z potencjalnymi kontrahentami, Hosted Buyers. Ta formuła umożliwia porównanie ofert handlowych, znalezienie nowych kanałów dystrybucji, pozyskanie bezpośrednich kontaktów oraz zawarcie umów. Nowością w drugiej edycji Mazury HoReCa festiwal smaków będzie poszerzenie tematyki o cukiernictwo i piekarstwo, a także rozszerzenie Programu Hosted Buyers.
Podczas Mazury HoReCa 2017 - podobnie jak w pierwszej edycji - odbędą się konkursy kulinarne dla profesjonalistów i uczniów szkół gastronomicznych: Zielona Budka Master Challenge, Gęsina w Restauracji, Drób na Polskim Stole.
Znani szefowie kuchni poprowadzą pokazy kulinarne w strefie live cooking.
Prowadzącym targi i konkursy kulinarne będzie Karol Okrasa.
Zapraszamy!
Zakres branżowy:
Dodane komentarze:
Pon | Wt | Śr | Czw | Pt | Sb | Ndz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |