Największa i najważniejsza w Polsce impreza targowa dedykowana branży HoReCa
Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Ekspozycja targowa podzielona zostanie na cztery sektory tematyczne: wyposażenie zaplecza kuchennego, żywność i napoje dla gastronomii, sektor kawowy, wyposażenie sal restauracyjnych i barów.
Oferta wystawców skierowana jest do: właścicieli i menadżerów restauracji, kawiarni, cukierni, pubów, klubów i dyskotek, barów typu fast food i snack-bar, firm cateringowych, lodziarni i cukierni; zarządców punktów zbiorowego żywienia (m. in.: szkół, domów dziecka, szpitali); właścicieli hurtowni; szefów kuchni i kucharzy, cukierników, baristów oraz barmanów; dyrektorów super- i hipermarketów odpowiedzialnych za zakupy i współpracę z dostawcami.
Zakres branżowy:
Dodane komentarze:
Pon | Wt | Śr | Czw | Pt | Sb | Ndz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |